Hoe kan ik betalen?

Om het u gemakkelijk te maken, biedt Stanley/Stella u de volgende betaalmethoden: Maestro, MasterCard, Visa, iDeal (Nederland), ELV, Sofort en Giropay (Duitsland).

Hoe werkt het? Op de betaalpagina selecteert u het type creditcard waarmee u wilt betalen. Vul uw creditcardgegevens in (kaartnummer en veiligheidscode, de vervaldatum van uw kaart en uw naam). Dankzij de beveiligde SSL-procedure en in samenwerking met Ogone en uw creditcardmaatschappij garanderen wij een veilige en foutloze betaling van uw bestelling. Zodra wij uw is geaccepteerd, verwerken wij uw aankoop. U ontvangt dan een bevestigingsmail van uw bestelling.