Waarom heb ik geen factuur ontvangen bij mijn levering?

Uw factuur werd naar u gemaild op de dag dat uw bestelling werd verzonden. Als u het nog niet heeft ontvangen, kunt u het vinden via uw account op de website. Als dit niet het geval is, aarzel dan niet ons te contacteren via dit formulier, per e-mail via care@stanleystella.com of telefonisch (BE: +32 800 824 02; NL: +31 800 350 10 09) van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u en zaterdag van 10.30u tot 18u.