Wat moet ik doen als ik mijn bestelling nog steeds niet heb ontvangen?

Controleer de status van uw bestelling met het trackingnummer dat in uw verzendbevestiging staat. Hebt u meer informatie nodig, dan kunt contact met ons opnemen via dit formulier, per e-mail op care@stanleystella.com of telefonisch (BE: +32 800 824 02; NL: +31 800 350 10 09) van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 10.30 tot 18.00 uur.

Ons Customer Care-team kan uw bestelling eenvoudig traceren.