Hoe kan ik aan mijn mandje artikelen toevoegen of ze eruit verwijderen?

Als u artikelen aan uw mandje wilt toevoegen, hoeft u alleen maar het gewenste artikel te kiezen en te klikken op 'Toevoegen aan winkelmandje'. Het artikel wordt dan direct in uw mandje geplaatst.
Wilt u een artikel verwijderen, dan hoeft u alleen maar te klikken op 'Mijn mandje'. Selecteer vervolgens het artikel dat u wilt verwijderen en klik rechts van de artikelafbeelding op 'Verwijderen'.