Hoe kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?

Hebt u uw bestelling afgerond en wilt u deze na bevestiging wijzigen of annuleren? Geen probleem! U kunt de bestelling van een artikel (model, maat, kleur) wijzigen of annuleren zolang uw bestelling nog niet is verzonden.

Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is snel contact opnemen met ons Customer Care-team via dit formulier, telefonisch ( BE +32 800 824 02; NL: +31 800 350 10 09) of per e-mail via care@stanleystella.com