Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Hebt u uw inloggegevens ontvangen en wilt u uw eerste bestelling plaatsen? Heel eenvoudig.

• Selecteer de kleur en de maat van het artikel dat u wilt bestellen en klik op 'Toevoegen aan winkelmandje'. Ziet u een ander artikel dat u mooi vindt, dan kunt u ook dat gewoon toevoegen aan uw winkelmandje.
  • Nadat u uw bestelling hebt bevestigd, hoeft u alleen nog een betaalmethode te kiezen: Maestro, MasterCard, Visa, iDeal (Nederland), ELV, Sofort en Giropay (Duitsland).
  • Kies vervolgens de verzendmethode. U kunt uw pakket door onze partner DPD laten bezorgen op het adres van uw keuze (thuis of op het werk)

Nadat u hebt besteld, ontvangt u drie bevestigingsmails:
- een orderbevestiging
- een verzendbevestiging
- een verzendbevestiging van DPD.

Hebt u nog vragen of wilt u hulp, neem dan contact op met ons Customer Care-team dit retourformulier, per telefoon (BE: +32 800 824 02; NL: +31 800 350 10 09) of per e-mail op care@stanleystella.com.