Wat moet ik doen als ik mijn vervangend artikel of vergoeding nog niet heb ontvangen?

Na ontvangst van uw retour-/ruilverzoek kan het 14 werkdagen duren voordat deze is verwerkt.
Als u na die termijn uw vergoeding of vervangend artikel nog steeds niet heeft ontvangen, kunt u gratis contact opnemen met de Customer Care via telefoonnummer BE: +32 800 824 02 of NL: +31 800 350 10 09 of een e-mail sturen naar care@stanleystella.com.