Zijn de betalingen beveiligd?

Het beveiligen van uw online persoonsgegevens is een topprioriteit. U kunt op de site van Stanley/Stella met een gerust hart uw bestelling plaatsen.

De uitwisseling van uw gegevens met onze systemen wordt beveiligd door een SSL-certificaat (SSL, Secure Socket Layer).

Voor uw betaling werken wij samen met Ogone, een beveiligd betalingssysteem, ontwikkeld om al uw betalingen uit te voeren in een ergonomische omgeving waar veiligheid en vertrouwelijkheid optimaal zijn. Dankzij Ogone e-commerce kiest u uw gebruikelijke betaalmethode. Uw financiële gegevens worden veilig verwerkt. Uw creditcardnummer wordt uitsluitend doorgegeven aan de financiële instelling die de transactie uitvoert. De communicatie met financiële instellingen verloopt volgens de overdrachts- en beveiligingsprotocollen die door diezelfde instellingen zijn opgelegd en gecertificeerd.

Ervoor zorgen dat de gegevens van kaarthouders goed zijn beveiligd, is voor de online betalingssector een van de hoofdprioriteiten. Ogone is gecertificeerd volgens de AIS-, SDP- en PCI-DSS-normen.