Wat moet ik doen als ik geen bevestiging van mijn bestelling heb ontvangen?

Als u geen bevestigingsmail van uw bestelling hebt ontvangen, kunt u die altijd terugvinden via uw persoonlijk account op onze site. Neem als dat niet het geval is gerust contact op met het Customer Care-team.

Neem contact op met ons via dit formulier, per e-mail op care@stanleystella.com of telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, via:
BE: +32 800 824 02
NL: +31 800 350 10 09