Zijn de producten van Stanley/Stella gecertificeerd?

De meeste van onze producten zijn gecertificeerd. De GOTS-certificering is van toepassing op al onze producten van 100% biologisch katoen, terwijl de OCS Blended-certificering van toepassing is op onze producten die gemaakt zijn van verschillende materialen (katoen/polyester, katoen/Tencel, katoen/Modal, katoen/wol). Bovendien zijn onze producten Oeko Tex-gecertificeerd en Reach-conform.

Omdat we zijn aangesloten bij de Fair Wear Foundation,  kunnen we er ook voor zorgen dat al onze artikelen ethisch verantwoord worden geproduceerd.