Zijn alle producten van Stanley/Stella gemaakt van biologisch materiaal?

Al onze materialen zijn milieuvriendelijk en al onze katoenproducten zijn gemaakt van biologisch katoen. Sommige van onze producten zijn echter gemaakt van vezels op basis van houtpulp, zoals Modal en Tencel. Voor sommige van onze producten gebruiken we ook gerecycled polyester. Deze producten zijn OCS Blended-gecertificeerd als ze zijn gemengd met biologisch katoen. Bestaan ze echter voor 100% uit voornoemde vezels, dan zijn ze niet gecertificeerd omdat er geen certificeringsinstantie bestaat voor deze materialen. Alle certificeringen zijn vermeld op de productkaarten.