Hoe weet ik welke maat ik moet kiezen?

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste maat heeft Stanley/Stella speciaal voor u een maatgids ontwikkeld, waarmee u snel en eenvoudig kunt bepalen welke maat u moet kiezen. U vindt deze gids op elke productbeschrijvingspagina. Ook hebben we van elk model de lengte aangegeven om u te helpen uw keuze te maken.

Wij hopen dat deze informatie u zal helpen bij het kiezen van de juiste maat/het juiste model, zodat u het artikel niet hoeft te retourneren/ruilen en u uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen. Hebt u hulp of advies nodig, dan kunt u gratis contact opnemen met ons Customer Care-team.